Ons team

team1

Patrick Mayens

De steunpilaar van ‘t Nieuw Stadion. Dag en nacht in de weer, the boss van een twintigkoppig team dat in de keuken en in de zaal de perfectie nastreeft. Uit alle hoeken van het land komen ze om van een lunch of een diner een ware belevenis te maken. Patrick staat garant voor een feilloze service en voor de nodige sfeer aan en rond de tafels.

team2

Thomas Mayens

De zoon van de vader. De oogappel van wijlen zijn grootmoeder Odette en van bompa Albert. Hij leerde gaandeweg de stiel. Bediende klanten aan tafel, beheerde de kassa en is nu de chef in de keuken. Versheid der producten is zijn devies. Geen schotel vertrekt naar de tafels zonder dat Thomas er een strenge blik op heeft geworpen. Het samenspel met vader in de zaal lukt wonderwel. De toekomst is verzekerd.

team3

Thérèse, mevrouw Mayens

The lady of the house. De vrouwelijke toets is belangrijk in ‘t Nieuw Stadion. Let op de (witte) bloemen die doorheen de seizoenen heen mee de sfeer bepalen in het restaurant. Thérèse ziet alles en hoort alles, en verwelkomt met graagte de gasten. Midden de heerlijke chaos van een druk weekeinde behoudt zij altijd de kalmte en het overzicht.

concept: Modulo