Menu

Mooi aanbod Franse wijnen
Array ( [0] => Array ( [left] => Array ( [0] => 13 [1] => 14 [2] => 15 [3] => 16 [4] => 17 [5] => 18 [6] => 23 ) [right] => Array ( ) ) )

Koude voorgerechten

Huisgemaakte paté

Vitello tonato

6 oesters Gillardeau n°3

Rundscarpaccio

Foie gras met ajuingelei

Salade garnaal

Salade tropical (kip)

Salade niçoise (tonijn)

Rauwe hesp met meloen

Tonijn slices

Gemarineerde zalm

Gerookte zalm (huisgerookt)

Tomaat garnaal

Garnalencocktail

13

Warme voorgerechten

Escargots in lookboter

Toast champignons

Garnaalkroketten

Kaaskroketten

Kikkerbillen in lookboter

Kikkerbillen in room

Scampi diabolique

Scampi in lookboter

Scampi in room

Soep van de dag

14

Vleesgerechten

Kinderkipfilet

Kindersteak

Mechelse koekoek au rôtissoir

(op bestelling per 2 personen)

Cocquelet au rôtissoir

Vol-au-vent

Lamskroon “seizoensgroenten”

Filet américain

Gentse stoverij

Châteaubriand “Bouquetière” met seizoensgroenten

(voor 2 personen)

Côte à l’os “Bouquetière” met seizoensgroenten

(voor 2 personen)

Côte à l’os met salade

(voor 2 personen)

Filet puur met saus

(béarnaise/champignons room/champignons natuur/peperroom/peper natuur/provençaal)

Filet puur natuur/gegrild

Steak met saus

(béarnaise/champignons room/champignons natuur/peperroom/peper natuur/provençaal

Steak natuur/gegrild

15

Visgerechten

Tomaat garnaal

Kreeft Belle-Vue

Kreeft gegrild

Kreeft op de wijze van de chef

Kabeljauw gebakken

Kabeljauw met tuingroenten

Kleine gebakken solettes (zeetong)

Tongfilets met morieltjes

Tong gebakken

Zeeduivel gebakken

Zeeduivel met prei

Vispannetje

16

Supplement

Béarnaisesaus

Provençaalsaus

Peper concassé saus

Peperroomsaus

Champignonroomsaus

Mousselinesaus

Frieten

Mayonaise

Tartaar

Warme groenten

Gemengde sla

Sla

Salade witloof

17

Desserten

Flan caramel op grootmoeders wijze

Crème brulée

Verse fruitsalade

Chocolademousse

Advocaat

Rijstpap

Warme appeltaart met ijs

Sabayon Aardbeien & ijs

(seizoen)

Kinderijsje

Café glacé

Coupe mokka

Coupe advocaat

Coupe vers fruit

Coupe aardbeien

(seizoen)

Coupe brésilienne

Coupe caramel

Coupe Belle Hélène

(peer en chocolade)

Coupe vanille

Sorbet Peer

Sorbet Passievruchten

Sorbet Citroen

Pannenkoeken geflambeerd met ijs

Grand Marnier

Dame blanche

(warme chocoladesaus)

Sorbet Framboos

18

Koffies

Italian coffee

French coffee

(Grand Marnier, Cognac Gaston de Lagrande, Cointreau)

Irish coffee

Hasseltse koffie

23

 

De hoofdgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, krielaardappelen, puree of pasta.

concept: Modulo